Een bedrijf heeft op allerlei manieren contact met bestaande en potentiële klanten. Over het algemeen gebeurt dit tegenwoordig vrijwel allemaal via de e-mail. Toch zijn er een aantal gevallen te noemen waarbij je een fysieke brief stuurt in een envelop. Denk bijvoorbeeld aan facturen, belangrijke mededelingen of uitnodigingen voor bijzondere evenementen. Wanneer je zulke brieven stuurt, wil je natuurlijk wel professionele enveloppen hebben. Die enveloppen zijn namelijk op dat moment het gezicht van jouw bedrijf. Uiteraard wil je een goede indruk maken. Bij Printdeal.be kun je eenvoudig zakelijke enveloppen bestellen die volledig in lijn zijn met de indruk die jij graag wilt maken.

Persoonlijk tintje op enveloppen

Je zou er misschien niet direct bij stilstaan, maar een envelop met een bijzondere of belangrijke gebeurtenis zegt veel over de verzender. Als bedrijf wil je daarom enveloppen versturen die een bepaalde professionaliteit uitstralen. Bij Printdeal.be kan je gemakkelijk enveloppen bestellen die een persoonlijk tintje hebben waardoor jouw bedrijf direct een stuk deskundiger overkomt. Denk bijvoorbeeld aan een envelop met het logo of de gegevens van het bedrijf. Het is zelfs mogelijk om een bijzonder bericht te laten drukken op zo’n envelop. Bij Printdeal.be laat je zonder zorgen al het promotiemateriaal bedrukken, daar valt een envelop natuurlijk ook onder!

 

Voor ieder bedrijf een passende envelop

Niet elk bedrijf is hetzelfde en wil uiteraard ook niet hetzelfde uitstralen. Printdeal.be begrijpt dat als geen ander. Daarom is het mogelijk om bij Printdeal.be een keuze te maken uit een zeer breed aanbod enveloppen. Hierdoor is er voor ieder bedrijf wel een passende envelop te ontwerpen en bestellen bij Printdeal.be. Zo is er de klassieke, goedkopere variant die uitermate geschikt is voor de dagelijkse brieven die verstuurd moeten worden. Uiteraard zijn er ook blanco enveloppen te bestellen, maar een bedrukte envelop zorgt er wel voor dat de huisstijl van het bedrijf veel beter overkomt.

Bedrukte enveloppen in alle denkbare varianten

Er zijn in totaal maar liefst 5 verschillende soorten materiaal waar jij bij Printdeal.be uit kunt kiezen. Elk materiaal heeft zijn eigen kenmerkende binnendruk. Bij Printdeal.be bestel je bedrukte enveloppen in werkelijk alle denkbare varianten. Kies bijvoorbeeld voor klassiek witte bankpost of voor vergé wit. Val op met je envelop door te kiezen voor crèmekleurig Biotop of juist vergé naturel. Wil jij een milieubewustheid uitstralen als bedrijf? Dan is de ecologische variant zeker wat voor jou. Bij Printdeal.be selecteer je eenvoudig welke envelop je wilt en wat er vervolgens op bedrukt moet worden. Zo simpel kan het zijn!