Ik ben echt een Francofiel, want ik houd van alles wat met Frankrijk te maken heeft! Zo breng ik de winters graag door in de Franse Alpen en de zomers in de Franse Riviera. In de laatstgenoemde huur ik dan een vakantiehuisje in een vakantiepark Frankrijk via FranceComfort met mijn familie en is het wekenlang genieten geblazen. 

Ultiem ontspannen en genieten met de kinderen in de zomer

Wat ik zo fijn vind aan een vakantiepark, is dat er voor de kinderen altijd wat te doen is. Wij hebben twee kleintjes en het is soms niet makkelijk om ze de hele dag te vermaken, dus daarom zoek ik altijd een vakantiepark Frankrijk met allerlei kindvriendelijke activiteiten met een leuk animatieteam, oppas en groot zwembad. Ik ben enorm fan van Zuid-Frankrijk in de zomer, want de sfeer die hier langs de kust hangt, vind ik erg ontspannen. Ik probeer wel ieder jaar weer een nieuw vakantiehuisje uit te zoeken in deze regio, want ik vind het wel leuk om nieuwe dingen te blijven proberen. Het handige aan FranceComfort is dat ze alle vakantieparken in Zuid-Frankrijk op een rijtje hebben staan en je op plaats kunt zoeken. Er staat veel duidelijke informatie op de site met foto’s, dus is het voor mij makkelijk vergelijken als ik een vakantiehuis moet gaan boeken. Dit jaar zijn we van plan om naar omgeving Cannes te gaan en ik kan niet wachten!