Ligzetel buiten

Bent u die harde tuinstoelen beu, ze bieden zo weinig comfort en zijn helemaal niet duurzaam. We begrijpen je frustratie en gelukkig zijn er heel wat betere opties. Een ligzetel voor buiten van Dutch Riviera bijvoorbeeld. Het komt er op neer dat u uw wensen moet doorgeven en wij maken het volledig op maat. Dat gaat over de maten van de ligzetel, maar ook de kleur, materiaal en uitvoering.

Stoelen en zetels voor buiten moeten lang meegaan, je wil stevig materiaal en het moet er ook goed uitzien. Bij de goedkopere merken lijkt het vaak wel mooi, maar is het helemaal niet duurzaam. Voor beide kan u naar onze toonzaal komen en uw idee vormen. U zal zien dat we ligzetels op maat maken, ze kunnen zo in uw tuin staan.

Ligzetel buiten

We gaan nog een tikje verder zelfs, u kan ook een persoonlijke print laten drukken op uw ligzetel. Volledig gepersonaliseerd als u dat wenst. Een echte eyecatcher voor in de tuin én ook nog comfortabel, de ideale mix! We staan u graag bij mocht u vragen hebben en begeleiden u zo goed mogelijk tijdens de bestelling.