omnishirt

Er zijn nu eenmaal evenementen of feesten waar je er niet omheen kunt een origineel shirt te hebben, of een uiting op je t shirt te geven. Denk hierbij aan iemand die bijvoorbeeld 25 of 50 jaar wordt, geslaagd is of een vrijgezellenfeest. Omnishirt is de specialist in het bedrukken van shirts, mokken, knuffeldieren en nog heel veel andere producten. Maak je feestje uniek door met een groep dezelfde shirts te dragen met een leuke opdruk, zet degene in de schijnwerpers op het feest.

omnishirt

Ontwerp je eigen shirt met de online tool

Natuurlijk gaan we voor het beste bij Omnishirt, bij de meeste andere bedrijven kun je alleen een ontwerp inleveren wat gedrukt wordt op je shirt. Bij ons ontwerp je online met de tool je eigen shirt. Eigen foto’s zijn eenvoudig op het shirt te bedrukken, maar ook eigen teksten kun je bij de afbeelding laten drukken. Maar ook tassen, babykleding, kussens en fotogeschenken kun je voorzien van je eigen afbeelding of tekst. Op deze manier maak je van een eenvoudige mok een prachtige unieke mok die niemand heeft.

omnishirt

Producten van hoge kwaliteit

Alle producten van Omnishirt zijn van zeer goede kwaliteit, de shirts en sweatshirts zitten als gegoten en kun je gewoon wassen in de machine zonder dat de opdruk verloren gaat. Ook wanneer je snel een geïrriteerde huid hebt kun je onze kleding gewoon dragen. De prijzen die we hanteren zijn in veel gevallen de voordeligste in de markt, zo betaal je nooit te veel voor je unieke product.