Als je voor je eigen huis in de tuin een kerstman met lichtjes neerzet tijdens de feestdagen, dan is het niet een groot probleem om deze elke dag even aan en uit te zetten. Je bent immers in de avond vaak wel thuis om deze kerstman aan te zetten en als je in de ochtend van huis gaat, dan zet je deze gewoon weer uit. Je hebt hier niet per se een schemerschakelaar van kerstverlichtingbuiten.com/be voor nodig, hoewel je deze natuurlijk prima kunt gebruiken. Mocht je op ongeregelde tijden thuis komen of iemand zijn die vaak in bed pas beseft dat de buitenverlichting nog uit moet, dan is een schemerschakelaar zeker geen overbodige luxe. Maar thuis is alles nog wel te overzien, omdat je zelf en/of je partner in ieder geval veel thuis zijn. Mocht je het vergeten, dan is er ook geen man overboord, want tenzij je echt je hele tuin volstouwt met feestverlichting, kan het nooit heel veel extra stroom kosten. Maar als je bijvoorbeeld feestverlichting wilt plaatsen op een bedrijfsgebouw waar je zelf niet altijd aanwezig bent, dan is het natuurlijk wel bijna noodzakelijk om een schemerschakelaar te gebruiken. Je bent er niet altijd zelf om de boel aan en uit te zetten. Daarnaast kom je misschien ook niet aan op de juiste tijden. De kerstverlichting moet in principe aangaan als het donker wordt, maar dat kun je niet zelf doen als je in de middag het kantoor verlaat. Daar komt bij dat je vaak wel wat anders aan je hoofd hebt dan dagelijks de kerstverlichting aan- en uitzetten. Om daar nou een stagiaire op te zetten is ook weer wat overdreven, helemaal aangezien het hele proces gemakkelijk geautomatiseerd kan worden door een schemerschakelaar te installeren. Met een schemerschakelaar hoef je niet zelf in weer met het aan- en uitzetten van de feestverlichting. De schemerschakelaar activeert de verlichting op het moment dat het donker wordt. Zodra de schemer intreedt, dan gaan de lichten aan. En als het in de ochtend weer licht wordt, dan gaat de verlichting ook meteen weer uit. Niemand hoeft hier dus naar om te kijken en tegelijkertijd heb je wel een mooi feestelijk verlicht kantoorgebouw. Dit is natuurlijk extra belangrijk wanneer je je gebouw bijvoorbeeld zichtbaar wilt maken vanaf de snelweg indien deze langs het bedrijfsgebouw loopt. Maar ook als je kantoor in de stad of in een dorp staat, dan is het leuk om tijdens de donkere uurtjes gewoon standaard de verlichting buiten aan te hebben. Dat maakt het allemaal wel zo feestelijk. Dankzij de schemerschakelaar van kerstverlichtingbuiten.com/be is dat geen enkel probleem. 

Bestel de schermerschakelaar en bespaar op je energierekening

Als je de buitenverlichting dankzij een schemerschakelaar alleen tijdens de donkere uren aan hebt, dan bespaar je uiteraard een hoop energie. Daardoor maak je geen overbodige kosten. De verlichting brandt immers alleen wanneer het nodig is en wanneer je het ook kunt zien. 

Bekijk het assortiment op de website

Naast de nodige schemerschakelaars, vind je op kerstverlichtingbuiten.com/be ook vele andere artikelen die je kunt kopen zoals: 

  • Kerstfiguren
  • Fairybell
  • Hangende kerstboom

Lees meer…