RVS Finish verzorgt slijpen rvs. Wij verzorgen het korrelslijpen en het borstelen van uw RVS-producten. Ons bedrijf beschikt over een ultramodern machinepark waarin wij tal van producten kunnen bewerken. Het maakt niet uit of het gaat om kokers, platen, buizen of andere vormen. Ons machinepark is erop ingericht. Wij verzorgen slijpen rvs voor complete producten, samengestelde producten en halffabricaten. Met onze 4-stations ontbraammachine is het zelfs mogelijk om grotere werkstukken tot 1200mm te bewerken.

Een van onze specialismen

Slijpen rvs is een van onze specialismen. Wij slijpen producten, complete machines en trechters uiterst nauwkeurig op de gewenste ruwheid. Natuurlijk doen wij dit volgens de wensen van de klant en de voorgeschreven eisen en normeringen. De afmeting van uw product speelt bij ons geen rol. Op de halfautomatische slijptafels kunnen wij ieder product slijpen.

Wilt u ons inzetten voor slijpen rvs?

Wilt u ons inzetten voor slijpen rvs? Dan bespreken wij graag uw wensen met u, zodat wij u een perfect eindresultaat kunnen leveren. Bij ons is het totale bewerkingsproces leidend om te komen tot de gewenste kwaliteit. Als wij aan de slag gaan met het slijpen rvs, dan leveren wij alle rapportages en uitslagen direct bij u aan.