Hoe veel geld je per maand kwijt bent aan je telefoon is uiteraard afhankelijk van hoeveel je belt en internet. Maar het is ook afhankelijk van de keuzes die je maakt met betrekking tot abonnementen en/of simkaarten. Ook de aanschaf van de telefoon moet je uiteraard meenemen in je kostenplaatje. De vele abonnementen waar je nu voor kunt kiezen zijn verreweg het meest populair. Het gemak en de illusie van een gratis telefoon, zorgen ervoor dat veel mensen kiezen voor een abonnement. Als je redelijk veel belt en ook veel gebruik maakt van een 4G netwerk voor internet, dan kan een abonnement vaak wel uit. Zeker als je een abonnement met onbeperkt internet hebt bijvoorbeeld en daar ook veel gebruik van maakt, dan is een abonnement zeker te verkiezen boven een prepaid simkaart. Als je immers per MB moet betalen voor je internet, dan ben je meer geld kwijt naarmate je meer internet gebruikt. Het tegendeel is daardoor ook waar, want als je juist heel weinig gebruik maakt van je MB’s voor het internet, dan is een telefoon met een prepaid simkaart uiteraard veel goedkoper. Je betaalt dan puur voor de paar MB’s die je gebruikt in plaats van dat je een vast bedrag betaalt voor een onbeperkt aantal MB’s die je nauwelijks gebruikt. Dit verhaal maakt ook duidelijk dat er niet 1 optie is die voor iedereen het beste is. Of je het beste een abonnement kunt kiezen of juist beter een simkaart kunt kopen, hangt helemaal af van jouw bel- en internetgedrag. Hoe meer je belt en internet, des te aantrekkelijker een abonnement wordt. Als je geen behoefte hebt aan ieder jaar een nieuwe telefoon en de telefoonkosten zo laag mogelijk wilt houden, dan kun je een simkaart kopen met een sim only abonnement. Als je wel altijd een telefoon wilt, dan kun je een abonnement met telefoon kiezen. Mocht je op zoek zijn naar een optie waarmee je alleen betaalt wanneer je belt of internet, dan kun je het beste een simkaart kopen met een prepaid optie. Je kunt in ieder geval op gratissimkaarten.be terecht indien je een simkaart wilt kopen. Op deze site vind je namelijk een overzicht van de verschillende providers waar je simkaarten kunt kopen. Soms kun je namelijk een gratis simkaart krijgen en soms kun je een simkaart kopen waar bijvoorbeeld alvast een bedrag op staat. Het is dan ook geen probleem om even op de site te kijken als je een simkaart wilt kopen. 

Een geschikte simkaart kopen regel je gemakkelijk via gratissimkaarten.be

Als je op zoek bent naar een simkaart, dan kun je zoals gezegd terecht op de site van gratissimkaarten.be. Hier vind je een overzicht van alle providers. Je ontdekt dan meteen wat voor deals ze aanbieden, of je een gratis simkaart krijgt en wat je moet betalen per belminuut en MB. Op basis van al deze gegevens kun je dan een goed geïnformeerde keuze maken en de juiste simkaart kopen.

Simkaarten van verschillende providers

Als je op de site bent van gratissimkaarten.be, dan kun je meteen zien bij welke providers je zoal een simkaart kunt kopen. Denk bijvoorbeeld aan providers als:

  • Orange
  • Proximus
  • Jim